Een waaier aan parfums

Wij bieden u een aanbod van meer dan 150 verschillende geuren. Al onze producten werden gecreëerd door Federico Mahora en zijn samengesteld met geurconcentraten gefabriceerd door Drom. DROM Fragrances, met haar hoofdvestiging in Munchen, bezit momenteel een marktaandeel van 80% op de wereldmarkt voor geurconcentraten en heeft hierin al ruim 100 jaar ervaring!

Hoe komen onze parfums nu tot stand?
Op vraag van verschillende grote merken ontwikkelt Drom bijna dagdagelijks nieuwe geurconcentraten. Deze grote multinationals kopen deze concentraten vervolgens op en lengen het aan met farmaceutisch water en alcohol om zo tot een eau de parfum te komen. Slechts zelden gaat het over een parfum. In vele gevallen voegt men aan het product nog een kleurstof toe om het geheel mooier te laten ogen en de indruk te wekken dat dit van de bloemblaadjes komt. Na de samenstelling start men de zéér dure marketingmachine op om het gepast flesje en de juiste reclamecampagne te ontwikkelen.

Omdat er op deze concentraten geen patent voor een parfum kan worden genomen, maar enkel op de naam wordt hetzelfde concentraat ook verkocht aan FM. Voor elk van onze parfums voor vrouwen wordt een standaardpercentage aan geurolie gebruikt. Zo spreken wij bij een damesparfum dan ook effectief van een parfum met minstens 20% geurconcentraat. Wettelijk is wel bepaald dat er minstens 2% verschil dient te zijn in het uiteindelijke product en hier houdt FM zich steeds aan, vandaar dat onze geuren en producten ook uniek zijn.

Waar ligt dan het prijsverschil, in de kwaliteit misschien?
Neen, wij zijn er bij FM in geslaagd om al onze verpakkingen en flesjes te standaardiseren. Het volledige budget dat anders in de marketingcampagnes wordt geinvesteerd blijft achterwege. Tevens worden de producten verdeeld via een uniek netwerk van distributeurs en consulenten die het product bij U thuis voorstellen en leveren.


Kort samengevat waarom de parfums van FM zeker het proberen waard zijn:
  • onze producten zijn geen goedkope kopieën van bekende merken
  • onze producten zijn minder duur omdat wij het marketingsysteem anders bekijken
  • wij bieden u een ongekend groot gamma aan producten en geuren
  • onze consulentes staan steeds voor u klaar om u te helpen in uw keuze
  • wij bieden u enkel de beste kwaliteit aan betaalbare prijzen
  • Draag de geur en niet de verpakking